Navigation close button

Despre Noi

Din 2022

Carolina Heritage, proaspăt inaugurat, în 2022, este hotelul de 3 stele care te așteaptă în inima cetății Alba Carolina. 

Construit într-un stil modern, cu inserții decorative vintage și cu mult preț pus pe păstrarea elementelor istorice de arhitectură, hotelul respiră eleganță, îndeamnă la clipe de răgaz și experiențe atemporale. 

Cei care îi trec pragul simt energia bună a locului, încă de la primii pași, în interiorul căptușit cu obiecte care amintesc de moștenirea româno-ungaro-austriacă. Moștenire care se reflectă, de altfel, minuțios, și în meniul restaurantului hotelului. Astfel, aici vei avea nu doar o experiență vizuală și estetică, dar și una culinară de calitate, atent curatoriată. 

LZ3_8546-HDR
LZ3_8866-HDR
Pentru tine!

Iar pentru ca experiența senzorială să fie una completă, hotelul pune la dispoziția turiștilor o cramă de 60 de locuri, un spa cu jacuzzi și o saună uscată. Pe terasa exterioară, unde ritmul vieții dintre zidurile cetății Alba Carolina ți se desfășoară sub priviri, poți savura în liniște o ceașcă de cafea sau de ceai, dis-de-dimineață, în miezul zilei sau la lăsarea serii. 

La doar 100 m distanță de parcul Custozza, monument ridicat în 1906, Carolina Heritage se înalță ca o bijuterie și-și găsește locul binemeritat printre multele splendori arhitecturale ale cetății. Întreaga clădire este ea însăși infuzată cu istoria pe care o povestesc zidurile și monumentele din cetate și din oraș. 

Chiar dacă teleportarea nu este posibilă încă, odată ajuns/ă aici, vei călători, cu siguranță, în timp, pe urma împăratului Traian, care, după ce a cucerit Dacia, a ridicat aici unul din cele mai mari castre romane. Poți explora, la pas, fosta așezare apărută în jurul castrului, Apulum, aici, unde, ulterior, a fost semnat actul de unire a tuturor românilor de pretutindeni. 

Hotel Carolina Heritage se află chiar în miezul istoriei, aproape de toate obiectivele turistice importante. Din camerele hotelului poți admira clădirile istorice din jur, precum Catedrala Romano-Catolică Sfântul Mihail și simți că timpul curge în sens invers, iar istoria ți se desfășoară în fața ochilor.  

Elisa S
Hotel Manager